- Domů
- Odborná knihovna
- Kvalita, skladování a úprava potravin - MUDr. Jana Vlčková
Kvalita, skladování a úprava potravin - MUDr. Jana Vlčková
- Autor/ka
- Rok vzniku:
-
2012
- Jazyk dokumentu
-
Čeština
- Druh dokumentu:
-
Videozáznam
- Online dostupnost
-
Ano
- Podrobnosti o dokumentu
-
Součástí zdravého životního stylu je v každém případě i zdravé stravování. To, že budete jíst správně, ale neznamená jen nakoupit si zdravé potraviny, ale také je správným způsobem skladovat, ošetřovat a zpracovávat, aby vydržely čerstvé a zachovaly si všechny zdraví prospěšné látky. Jak na to, nám vysvětlila MUDr. Jana Vlčková z Vítkovické nemocnice v Ostravě.
Délka videozáznamu: 00:12:13.
- Zdroj dat
-
http://www.tvmedicina.cz/kategorie/deti/1177-kvalita-skladovani-a-uprava-potravin