- Domů
- Odborná knihovna
- Bez lepku a chutně: jak vařit z přirozeně bezlepkových potravin
Bez lepku a chutně: jak vařit z přirozeně bezlepkových potravin
- Autor/ka
- Rok vzniku:
-
2014
- Jazyk dokumentu
-
Čeština
- Druh dokumentu:
-
Monografie a sborník
- Obsah
-
- Online dostupnost
-
Ne
- Podrobnosti o dokumentu
-
Kuchařka specializovaná na bezlepkové pokrmy.
Dupin, Olivia. Bez lepku a chutně!: jak vařit z přirozeně bezlepkových potravin. Vyd. 1. [Praha]: Synergie, ©2014. 224 s. Bezlepková kuchařka. ISBN 978-80-7370-272-4.
- Související obsah
-
Problematikou celikaie (a bezlepkové diety) se na portále Šance Dětem zabývají články:
- od Jiřího Nevorala s názvem „Co je celiakie a jak vzniká?“
- od Bohuslava Mrzeny s názvem „Nemoci zažívacích cest obecně“
- od Vladimíra Volfa s názvem „Bolesti břicha u dětí a dospívajících“.
- Zdroj dat
-
https://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=002591534&local_base=NKC