Bez lepku a chutně: jak vařit z přirozeně bezlepkových potravin

Autor/ka
Rok vzniku:
2014
Jazyk dokumentu
Čeština
Druh dokumentu:
Monografie a sborník
Obsah

Online dostupnost
Ne
Podrobnosti o dokumentu

Kuchařka specializovaná na bezlepkové pokrmy.

Dupin, Olivia. Bez lepku a chutně!: jak vařit z přirozeně bezlepkových potravin. Vyd. 1. [Praha]: Synergie, ©2014. 224 s. Bezlepková kuchařka. ISBN 978-80-7370-272-4.

Související obsah

Problematikou celikaie (a bezlepkové diety) se na portále Šance Dětem zabývají články:

- od Jiřího Nevorala s názvem „Co je celiakie a jak vzniká?

- od Bohuslava Mrzeny s názvem „Nemoci zažívacích cest obecně

- od Vladimíra Volfa s názvem „Bolesti břicha u dětí a dospívajících“.

Zdroj dat
https://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=002591534&local_base=NKC