- Domů
- Odborná knihovna
- Základy výživy pro stravovací provozy
Základy výživy pro stravovací provozy
- Autor/ka
- Rok vzniku:
-
2014
- Jazyk dokumentu
-
Čeština
- Druh dokumentu:
-
Monografie a sborník
- Obsah
-
- Online dostupnost
-
Ne
- Podrobnosti o dokumentu
-
Učební text s tematikou základů výživy pro stravovací provozy, resp. školní stravování.
Poznámka: Název pro potřeby Odborné knihovny zkrácen, plné znění názvu viz citační záznam tohoto dokumentu o řádek níže.
Petrová, Jana a Šmídová, Sylva. Základy výživy pro stravovací provozy: školní stravování, výživové normy (spotřební koš), dietní stravování ve školní jídelně, zásady správné výživy, výživa dětí, dospívajících, sportujících dětí a adolescentů, seniorů. 1. vyd. Plzeň: Jídelny.cz, 2014. 307 s. ISBN 978-80-905557-0-9.
- Související obsah
-
Další informace související s tématem naleznete ve videorozhovoru:
TOMEŠOVÁ, Jitka a SIRIUS. Nevhodné stravovací návyky u dětí a životní styl rodiny. In: Šancedětem.cz: youtube kanál [online]. Praha: Sirius, 2011-, publikováno: 31. 03. 2014 [cit. 2014-04-07]. ISSN 1805-8876. Dostupné z: https://www.youtube.com/watch?v=8s8_xK1HWtw.
a/nebo článku:
TOMEŠOVÁ, Jitka a SIRIUS. Nejčastější nedostatky ve stravování dětí. In: Šancedětem.cz [online]. Praha: Sirius, 2011-, publikováno: 1. 4. 2014, aktualizováno: 2. 4. 2014 [cit. 2014-04-07]. ISSN 1805-8876. Dostupné z: /srv/www/content/pub/cs/clanky/nejcastejsi-nedostatky-ve-stravovani-deti-117.html.
- Zdroj dat
-
https://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=002540712&local_base=NKC